Kiinteät ristikkomastot

Lujat ristikkomastot meiltä | Turku, koko Suomi

TSR Group Oy:n valomastot valmistetaan Ruotsissa kolmionmuotoisista moduuleista halutun korkuiseksi.

Valomaston asennus on nopeaa ja yksinkertaista. Tehdasvalmisteiset betonijalustat helpottavat myös perustusten tekoa. Vakiotoimitus sisältää pulttisarjat ja kaikki tarvittavat metallisosat asennusta varten. Mahdollista perustusten paikallavalua tai kalliokiinnitystä varten on myös saatavissa porausmallineita ja valmiita kierretankosarjoja.

Kuljetuksen ajaksi moduulit voidaan työntää toistensa sisään, jolloin kuljetuskustannukset pienenevät. Valomasto on kuumasinkittyä terästä standardin SS-EN ISO 1461 mukaisesti.

Masto voidaan ankkuroida tehdasvalmisteiseen jalustaan tai valaa paikalleen. Mastolohkojen materiaalina on pyöreä massiiviterästanko, joka ei painu kasaan valaisimia tai muita laitteita asennettaessa.

Käyttökohteita voivat olla esimerkiksi rakennustyömaat, tietyömaat, urheilukentät, festivaalitilaisuudet, pelastustoimet, ampumaradat, kaivokset, messualueet, teollisuuspihat, lentokentät ja satama-alueet.

Mastoa voidaan käyttää myös esimerkiksi radiolinkkilaitteiden ja valvontakameroiden sijoittamiseen

Kestävät ja kiinteät ristikkomastot soveltuvat vaativaankin valaistustarpeeseen. Kuumasinkitty ja ruostumaton ristikkomasto tarjoaa varmaa valaistusta kaikenlaisille ja -kokoisille tehdas- ja satama-alueille.

Kysy apua valaistukseen!

Ristikkomastot 6-42m

Kiinteät ristikkomastot valaistukseen, kameroille, antenneille