Työmaatekniikka

TSR Group tuo laadukkaan työmaatekniikan työmaallesi. TSR Goup toimii paitsi Turun seudulla myös laajasti koko Suomessa ja myös ulkomailla.

Kokenut rakennusalan toimija TSR Group on aiva valmiina toimittamaan eri kokoisille työmaille asiakkaan tarpeen vaatiman työmaatekniikan.

Toimitamme työmaatekniikkaa, joka tekee rakennusurakasta turvallisempaa, sujuvampaa ja helpompaa. Työmaatekniikkaa tarvitaan rakennustyömailla esimerkiksi tilojen kuivattamiseen, lämmitykseen, valaistukseen, pölyn hallintaan sekä sähköistykseen sekä isojen työkoneiden tarpeisiin.

Työmaatekniikkaa laadun tueksi

Palvelemme niin erilaisissa tehdashallilaajennuksissa kuin rakennuttajien urakoissakin. Meillä on yli 20 vuoden kokemus työmaasähköistyksestä ja valaistuksesta, joten tiedämme tarkalleen millaista tekniikkaa työmaakohteessa tarvitaan ja toimitamme ne perille ympäri Suomen.

Autamme mielellämme tarvittavan tekniikan suunnittelussa ja löydämme toimivat ratkaisut vaativiinkin työmaaolosuhteisiin aina työkalujen ja -koneiden säilytysratkaisuista vaativaa kuivatusta edellyttäviin kohteisiin. Työmaasähköistys vaatii vankkaa erikoisalan tuntemusta ja asiakkaamme saavat sen kokemuksen käyttöön.