TSR Group Oy

Sähkö- ja valaistustarvikkeet sekä tikastuotteet työmaille meiltä | Turku, koko Suomi

TSR Group tarjoaa laadukkaat sähkö- ja valaistustarvikkeet sekä tikastuotteet työmaille ympäri Suomen ja ulkomaillekin. Meillä on yli 20 vuoden kokemus työmaasähköistyksestä ja -valaistuksesta, joten tarjoamme aina oikeanlaiset ratkaisut vaativiinkin työmaaolosuhteisiin. Työmaasähköistys ja työmaavalaistus vaativat vankkaa erikoisosaamista, jota meiltä löytyy runsain mitoin! 

Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat muun muassa rakennusliikkeet ja teollisuuden alan yritykset.

Kotimaista ja innovatiivista laatutyötä

Tarjoamamme tuotteet ja tarvikkeet ovat pääsääntöisesti kotimaisia. Sähkö- ja valaisintuotteita valmistamme itse, mutta toimimme myös niiden maahantuojana. Lisäksi olemme kotimaisen Suomi-Tikas Oy:n tikastuotteiden jälleenmyyjä. 

Meiltä saat innovatiiviset ratkaisut kaikenlaisille rakennustyömaille. Haluamme jatkuvasti ideoida uusia keinoja työmaa-aikaisiin sähköistys- ja valaistustarpeisiin. Hyvänä esimerkkinä innovatiivisesta valaistusratkaisusta on valmistamamme iskunkestävä WorkLite™-työmaavalaisin.

Tuotteita voidaan räätälöidä asiakkaiden toiveiden mukaisiksi, ja valmistamme myös erikoistuotteita tarpeiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin me autamme mielellämme!

Kysy tuotteistamme vaikka heti!

Valitse kieli

Suomeksi | In English

Tyytyväisiä asiakkaita ja yhteistyökumppaneitamme

CramoRamirentSn-Kiinnike-logo

Kartecon logo

SkanskaNCCSpitec-Logo

Pulttiketju logo

YITSalppuri

Etra-logo

Konevuokraamo Vatupassi

PeabSRVProMart-Logo

loxam Logo

LujataloWasaTradeTools-logo luxtower

ahlsell logoRenta-Logo