TSR Group

We provide electrical and lighting supplies and ladders for construction sites | Entire World

Yhteistyö Boelsin kanssa alkoi

31.07.2017

Turun Sähkö- ja Rakennustukku Oy solmi sopimuksen suuren hollantilaisen rakennuskonevuokraamo Boelsin kanssa yhteistyöstä.

Yhteistyö alkoi tänä kesänä ja ensimmäinen erä WorkLite™-työmaavalaisimia on jo käytössä Hollannissa. Tyypilliseen tapaan myös Boelsin tilaamat WorkLitet™ saivat oman värinsä – tällä kertaa valaisimet saivat oranssin kannen.

"Yhteistyö Boelsin kanssa tulee varmasti olemaan onnistunutta ja pitkäikäistä", Turun Sähkö- ja Rakennustukun toimitusjohtaja Toni Raivo sanoo. "Boels tykästyi erityisesti siihen, että WorkLite ei mene helposti rikki."

WorkLite™ on suomalaisen tuotekehittelyn huipputuote, joka yhdistää energiatehokkuuden, käytännöllisyyden ja uniikin designin. Erittäin kestävä työmaavalaisin on tehty palvelemaan laajaa joukkoa rakennusalan ammattilaisia.

WorkLite™-työmaavalaisimia on valmistettu vuodesta 2012 asti Turussa ja valtaosa valaisimen komponenteista valmistetaan lähiympäristössä työllistäen näin myös lähialueen yrityksiä. Tuotteelle on myönnetty avainlippumerkki.

Lisätietoja tuotteesta antavat:

Toni Raivo

0400533040

&

Mikael Niittymäki

0445546577

Satisfied customers and partners

CramoRamirentSn-Kiinnike-logo

Kartecon logo

SkanskaNCCSpitec-Logo

Pulttiketju logo

YITSalppuri

Etra-logo

Konevuokraamo Vatupassi

PeabSRVProMart-Logo

loxam Logo

LujataloWasaTradeTools-logo luxtower

ahlsell logoRenta-LogoDemaegd-logo