TSR Group

We provide electrical and lighting supplies and ladders for construction sites | Entire World

WorkLite™ Ahlsellin a-collection tuotteeksi

20.07.2016

a-collection worklite valaisan

WorkLite™ A-collection

Suomen Turussa valmistettu WorkLite™ työmaavalaisin on valittu täydentämään Ahlsellin a-collection tuoteryhmää. Yhteistyö Ahlsell Oy:n kanssa aloitetaan hyvissä ajoin, ajatellen syksyn sesonkia.

"Olemme todella otettuja siitä, että WorkLite™ valittiin a-collection tuotteeksi. Valintaprosessi, kun ei ole sieltä helpoimmasta päästä", kertoo Toni Raivo, Turun Sähkö-ja Rakennustukun toimitusjohtaja.

Valaisinta on vuodesta 2012 asti valmistettu Turussa, ja valtaosa valaisimen komponenteista valmistetaan lähiympäristössä. Näin työllistäen myös lähialueen yrityksiä.

”Haluamme pitää komponenttien tuotannon mahdollisimman lähellä kokoonpanoa, jotta pystymme takaamaan tuotteen laadun. Se on asia, josta emme ole valmiita tinkimään”, selventää Raivo.

Kehittynyt LED-teknologia takaa markkinoiden parhaan energiatehokkuuden ja erityistä huomiota on kiinnitetty valaisimen kestävyyteen.

Valaisin kestää niin tärinän, kuin pudotuksetkin.

”Yhteistyö Pohjoismaiden johtavan teknisen alan tukkukaupan kanssa on strategisesti todella tärkeä, ajatellen WorkLite™-valaisimen vientiä kansainvälisille markkinoille”, sanoo TSR-tukun kansainvälisestä liiketoiminnasta vastaava Mikael Niittymäki.

” Ahlsellin laaja myymäläverkosto pohjoismaissa mahdollistaa sen, että yhä useampi ammattilainen pääsee nauttimaan laadukkaasta työmaavalaistuksesta.”

Worklite™ on kotimaisen suunnittelutyön tulos. Markkinoiden parhaalla energiatehokkuudella varustettu, erittäin kestävä työmaavalaisin on tehty palvelemaan laajaa joukkoa eri teknisen- ja rakennusalan ammattilaisia. Tuote valmistetaan Suomen Turussa.

Ahlsell on johtava teknisen kaupan ammattilainen Pohjoismaissa. Ahlsell tarjoaa alan laajimman valikoiman LVI-, Sähkö-, Teollisuus- sekä Kylmä-tuotteita ja palveluita. Kattavan toimipaikkaverkoston ja tehokkaan logistiikkamme ansiosta olemme vahva kumppani sekä asiakkaille että tavarantoimittajille.

Lisätietoja antavat:

Toni Raivo

Turun Sähkö- ja Rakennustukku Oy

0400533040

Mikael Niittymäki

Turun Sähkö- ja Rakennustukku Oy

0445546577

Ahlsell

0205845000

Satisfied customers and partners

CramoRamirentSn-Kiinnike-logo

Kartecon logo

SkanskaNCCSpitec-Logo

Pulttiketju logo

YITSalppuri

Etra-logo

Konevuokraamo Vatupassi

PeabSRVProMart-Logo

loxam Logo

LujataloWasaTradeTools-logo luxtower

ahlsell logoRenta-LogoDemaegd-logo