TSR Group

We provide electrical and lighting supplies and ladders for construction sites | Entire World

Luxtower Ramirent tuotteeksi

05.10.2016

Turun Sähkö-ja Rakennustukku ja Ramirent ovat solmineet valomastotoimitussopimuksen

Turussa 30.9.2016

 

TSR-Lighting, Turun Sähkö- ja Rakennustukku sekä Ramirent ovat solmineet konsernisopimuksen valaisinmastojen toimittamisesta Ramirentille kaudelle 2016- 2017. Sopimus koskee Italiassa valmistettavia LuxTower Lux C Green C LG 7 valaisinmastoja. Mastotoimitukset alkavat Ramirentin varikoille Suomeen sekä Ruotsiin lokakuussa 2016.

 

”Valmistajan kanssa yhteistyössä pohjoismaisiin oloihin suunniteltu valomasto on saanut kiitosta eritoten valaistuksen tehosta ja laadukkaasta toteutuksesta”, kertoo Toni Raivo, Turun Sähkö-ja Rakennustukun toimitusjohtaja.

 

”Olemme tehneet yhteistyötä Ramirentin kanssa jo aiemmin, mutta tämän sopimuksen solmiminen oli todella suuri luottamuksen osoitus toimintaamme kohtaan”, sanoo Mikael Niittymäki, joka vastaa TSR-Lightingin kansainvälisestä liiketoiminnasta.

 

Turussa toimipaikkaansa pitävä TSR-Lighting maahantuo LuxTowerin mastoja yksinoikeudella Pohjoismaihin. Tämä erä mukaan lukien LuxTower mastoja on toimitettu pohjoismaihin kesän ja syksyn aikana jo lähes 350 kappaletta.

 

TSR-Lighting, Turun Sähkö- ja Rakennustukku Oy on suomalainen työmaavalaistuksen- ja sähköistyksen tuotteisiin erikoistunut valmistaja- ja maahantuontiyritys. Tuoteperheeseemme kuuluu valomastojen lisäksi WorkLite™ LED valaisin, jota on valmistettu Suomen Turussa jo vuodesta 2012.

 

Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Yrityksellä on Euroopassa yli 300 toimipistettä kymmenessä maassa. Olemme Euroopan toiseksi suurin ja maailmassa kymmenenneksi suurin konevuokrausyritys.

 

Lisätietoja antavat:

 

Toni Raivo,   toni.raivo@tsr-tukku.fi     puh: +358400533040

Ja

Mikael Niittymäki, mikael.niittymaki@tsr-tukku.fi   puh: +358445546577

 

TSR-Lighting, Turun Sähkö- ja Rakennustukku Oy

Teollisuuskuja 6, 21900 Yläne

Käyntiosoite:

Autokatu 15, 20380 Turku, Finland.

Satisfied customers and partners

CramoRamirentSn-Kiinnike-logo

Kartecon logo

SkanskaNCCSpitec-Logo

Pulttiketju logo

YITSalppuri

Etra-logo

Konevuokraamo Vatupassi

PeabSRVProMart-Logo

loxam Logo

LujataloWasaTradeTools-logo luxtower

ahlsell logoRenta-LogoDemaegd-logo